Aanbod

Les volgen aan de SaxofoonStudio kan zowel on- als offline!

En wist je dat je Jeroen ook kan inhuren voor Workshops?!

Jeroen is naast saxofonist ook mental coach en begeleidt muzikanten bij hun artistieke prestaties.

Offline aanbod

30/60min individueel

1-op-1 lessen

De 1-op-1 privélessen gaan bij voorkeur wekelijks door en worden gepland per semester.  Semester 1 loopt van september tot januari, semester 2 van februari tot juni. Tijdens de schoolvakanties wordt er geen les gegeven.

Wat raad ik aan?

Voor kinderen raad ik lessen van 30 minuten aan, (jong)volwassenen en gevorderde leerlingen raad ik lessen van 60 minuten aan. Uit ervaring is gebleken dat dit het beste werkt.

Hoe gaat het in zijn werk?

We leggen onze agenda’s samen en plannen een eerste kennismakingsles. Daarin kijken we samen naar jouw doelen en stellen op basis daarvan een lessenplan op dat steeds bijgestuurd kan worden naargelang jouw noden.

Online aanbod

60min individueel

Skype of zoomLES

De privélessen gaan bij voorkeur door via Zoom omdat de audiokwaliteit beter kan ingesteld worden dan met bijvoorbeeld Skype. Geen zorgen, Zoom werkt even intuïtief en gebruiksvriendelijk als Skype. Online lessen kunnen flexibel gepland worden.

Wat raad ik aan?

Voor kinderen raad ik lessen van 30 minuten aan, (jong)volwassenen en gevorderde leerlingen raad ik lessen van 60 minuten aan. Uit ervaring is gebleken dat dit het beste werkt.

Hoe gaat het in zijn werk?

We leggen onze agenda’s samen en plannen een eerste kennismakingsles. Daarin kijken we samen naar jouw doelen en stellen op basis daarvan een lessenplan op dat steeds bijgestuurd kan worden naargelang jouw noden.

Zoom/Skype Saxlessen

digitale saxofoonles
27,5/30min
  • vanuit je huiskamer
  • flexibel af te spreken

Virtuele SaxofoonStudio

leer op eigen tempo

virtuele studio

Op zoek naar lesmateriaal om zelfstandig en op eigen tempo te oefenen? Dan is mijn virtuele SaxofoonStudio wellicht iets voor jou!

Hoe gaat het in zijn werk?

Als abonnee krijg je toegang tot uren videomateriaal en pdf’s, boordevol tips & tricks. Dankzij de videolessen leer je efficiënter te oefenen,  jouw basistechniek te verbeteren, stapsgewijs improviseren, tips om je gehoor te trainen zodat je zelf populaire hits kan naspelen of leer je hoe speciale technieken zoals slap tongue en altissimo kan oefenen

Krijg je dan ook feedback?

Jazeker! Je krijgt toegang tot een online forum waar ik een maandelijkse practice challenge zal organiseren waarop ik feedback geef.

Waar kan ik mij inschrijven?

Mijn Virtuele SaxofoonStudio gaat pas open in het najaar van 2020. Wil je als eerste een plekje reserveren? Schrijf je dan nu in via onderstaande link!

Workshops 

verschillende thema’s

WORKSHOPS

Jeroen in actie tijdens een improvisatie workshop bij Adams Music in Lummen.

Ben je op zoek naar een boeiende muziekworkshop voor je muziekvereniging, muziekschool of conservatorium? Ook daarbij kan ik je helpen!

Ik gaf al workshops in samenwerking met o.a. Yanagisawa Saxophones en het Belgian Saxophone Choir.

Wat leer je op een workshop?

Afhankelijk van de lengte van een workshop worden een of meerdere thema’s behandeld. We kunnen werken rond ademhalingsoefeningen en opwarmingen, basistechniek, klankvorming en efficiënt leren oefenen, maar evengoed over speciale technieken (slap tongue, circular breathing, …).

Naast saxofoonspecifieke thema’s kunnen we het in workshops ook hebben over improvisiatie en gehoortraining, auditietraining en “Hoe sta ik met overtuiging op een podium?”

Hoeveel personen kunnen deelnemen aan een workshop?

Een workshop kan doorgaan vanaf 10 deelnemers.

Hoe gaat het in zijn werk?

Je neemt best contact met mij op via het contactformulier. Samen kijken we naar welke thema’s het meest geschikt zijn voor jullie workshop, waarna ik een offerte op maat kan maken.

Mental Coaching

zowel individueel als in groep

MENTAL COACHING

Achter de grootste prestaties van topsporters en de meest ontroerende optredens van muzikanten, is er een nog grotere mentale kracht die hen drijft. Topatleten worden begeleid en getraind om afleiding, stress en angst te negeren en zich te concentreren op hun prestaties. Net als hen moeten ook uitvoerende muzikanten avonden na elkaar optreden op het hoogste niveau. Om muzikanten te kunnen ondersteunen bij hun prestaties, veerkrachtiger te zijn en beter op het podium te staan, startte ik met een opleiding tot gecertificeerd veerkracht en mentale coach bij Better Minds @ Work.

Waarmee kan mentale coaching je helpen?

Comfortabeler op het podium staan, je optredens naar de hoger niveau tillen of een nieuw doel realiseren.

Technieken leren om beter gefocust te blijven en leren om te gaan met stress.

De impact van je hersenen op je lichaam ontdekken en hoe dit je kan helpen om meer vat te krijgen op je prestaties.

Geïntereseerd in coaching, een workshop of lezing?

Je neemt zowel voor coaching, een workshop of een lezing het best contact met me op via het contactformulier op deze website. Voor persoonlijke coaching plannen we eerst een kort intake gesprek (dat kan ook telefonisch).

Algemene voorwaarden

Heb je nog vragen?

Hier vind je heel wat praktische informatie en de meest gestelde vragen terug.

Ik wil les volgen!

Ben je helemaal overtuigd? Schrijf je dan snel in, want de plaatsen in mijn Saxofoon Studio zijn beperkt!

Ontvang mijn nieuwsbrief!

Je zal niet alleen de eerste zijn die alles te weten komt over privélessen, instructievideo's etc. Je zal ook als eerste op de hoogte gebracht worden van nieuwe projecten, optredens en blog posts.

Daarbovenop, ontvang je gratis 3 nummers van mijn eerste EP uit 2015!

Deze website gebruikt cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u ons gebruik van cookies.