Aanbod

“Muzikant kan je worden.”

Daarom geef ik privélessen op maat van elke liefhebber of (pré)professioneel vanuit een positieve stimulering en motivatie. Je leert niet enkel saxofoon spelen, maar ook op een open, creatieve en kritische manier naar de wereld te kijken.

 

“Muziek als universele taal”

Omdat ik in mijn eigen praktijk zowel klassiek, jazz als pop en elektronische muziek speel, kan ik traditie en hedendaagse trends uit onze diverse samenleving met elkaar verzoenen en meteen de gewenste kennis doorgeven aan jou.

Beleving en ontdekking staan centraal, steeds opnieuw je nieuwsgierigheid en verwondering prikkelend. Dit alles met als doel een artistieke zelfontplooiing. Ik wil jou leren om je eigen beste leraar te worden. Samen ontrafelen we de geheimen van de muziek.

 

Hoe gaat het in zijn werk?

De privélessen gaan bij voorkeur wekelijks door en worden gepland per semester.  Semester 1 gaat van van september tot januari, semester 2 van februari tot juni. Tijdens de schoolvakanties wordt er geen les gegeven. 

Voor kinderen raad ik lessen van 30 minuten aan, (jong)volwassenen en gevorderde leerlingen raad ik lessen van 60 minuten aan. Uit ervaring is gebleken dat dit het beste werkt.

Hieronder vind je de prijzen per regeling.

Algemene voorwaarden

Heb je nog vragen?

Hier vind je heel wat praktische informatie en de meest gestelde vragen terug.

Ik wil les volgen!

Ben je helemaal overtuigd? Schrijf je dan snel in voor, want de plaatsen in de Saxofoon Studio zijn beperkt!

Ontvang mijn nieuwsbrief!

Je zal niet alleen de eerste zijn die alles te weten komt over privélessen, instructievideo's etc. Je zal ook als eerste op de hoogte gebracht worden van nieuwe projecten, optredens en blog posts.

Daarbovenop, ontvang je gratis 3 nummers van mijn eerste EP uit 2015!