Veelgestelde vragen

Waarom privélessen?

Iedereen is uniek en dat vraagt ook een eigen aanpak voor elke leerling. De sterkte van privélessen is net dat we heel individueel kunnen werken in lessen van 30 of 60 minuten. Samen zoeken we uit welke weg we uitgaan en wat voor jou het beste werkt.

Voor wie?

Kinderen én volwassenen, liefhebbers én (pré)professionelen.

Wil je verder studeren aan een Conservatorium? Dan bereid ik je met veel plezier voor op het toelatingsexamen.

Hoe gaat het in zijn werk?

De “saxofoonstudio” bevindt zich vlakbij Mechelen. Jij komt naar me toe, of je kiest voor een Skypeles. We hoeven enkel onze agenda’s even samen te leggen voor een eerste afspraak.

Hoe geraak ik aan een saxofoon?

Er zijn tal van gespecialiseerde winkels die huurkoop aanbieden. Zo kan je gedurende een halfjaar een saxofoon huren en achteraf de saxofoon aankopen (minus de huurprijs). Ik geef je graag enkele adressen door en ga samen met jou op zoek naar de saxofoon die het beste bij jou past.

Moet ik al noten kunnen lezen?

Noten kunnen lezen is geen vereiste, dat leren we gaandeweg samen met het saxofoonspelen. Als je al noten kan lezen is dat natuurlijk mooi meegenomen.

Hoeveel kost een privéles?

Een uur privéles kost je €50, kies je voor een halfuur dan betaal je €27,5 euro. Alle informatie over de prijzen vind je onder het tabblad: aanbod.

Heb je nog steeds vragen?

Toch niet alle antwoorden gevonden die je zocht? Stuur me gerust een mailtje, dan neem ik de tijd om een antwoord te geven op jouw specifieke vragen.

Ik wil les volgen!

Ben je helemaal overtuigd? Schrijf je dan snel in voor, want de plaatsen in de Saxofoon Studio zijn beperkt!

Ontvang mijn nieuwsbrief!

Je zal niet alleen de eerste zijn die alles te weten komt over privélessen, instructievideo’s etc. Je zal ook als eerste op de hoogte gebracht worden van nieuwe projecten, optredens en blog posts.

Daarbovenop, ontvang je gratis 3 nummers van mijn eerste EP uit 2015!